Rólunk

A FoliART, a SWENAKO Kft. fóliázó műhelye, mely 100 %-ban magyar tulajdonú cégként – 1990-ben lett alapítva. A FoliArt  a megrendelői igényeinek maradéktalan kielégítését oly módon biztosítja, hogy a legjobb minőségű anyag mellett kifogástalan munkát és valós garanciát is szolgáltat. Ezért is választottuk a világ fólia piacát vezető LLumar márkát az Eastman Chemical Company (USA) termékét.

A budapesti székhelyű délkelet-európai műszaki és kereskedelmi LLumar központ nem csupán a kiváló termék forgalmazásával, hanem szakmai, technikai továbbképzésekkel és magas szintű szerviz szolgáltatással is támogatja minősített partnereit.

Vállalkozásom jogosult autófóliázás esetén a Nemzeti Autó Felügyelet által jóváhagyott plasztikkártyás műbizonylat kiállítására, személy és vagyon védelmi fóliák telepítése esetén pedig a MABISZ /Magyar Biztosítók Szövetsége/ műbizonylat kiállítására. Tevékenységemet elsősorban Budapesten és Pest megyében, de igény szerint az egész ország területén végzem.

A 2019-es szezontól Magyarországra is megérkezett a LLumar SelectPRO program, a fóliázás elit kategóriája. A LLumar SelectPro program célja, hogy a világpiacon is különlegesnek számító elit termékeket a minőségüknek és különlegességüknek megfelelő exkluzív körülmények között szereljék az autók üvegfelületeire, a fóliázó partnerek.

Ezidáig a SelectPRO program, és a kizárólagosan a programban kínált különleges termékek, csak Észak-Amerikában voltak elérhetők. Jelenleg is csak Romániában, valamint Magyarországon találkozhatnak vele az autótulajdonosok az európai kontinensen. A program előfeltétele a sok éves fóliázó tapasztalat és a gyártó által ellenőrzött és jóváhagyott megfelelő műhelykörülmények biztosítása nem csak a munkafolyamat számára, hanem kimondottan a fóliázandó járművek tulajdonosai részére is. A SelectPRO műhelyek elkülönített ügyfélváróval, szórakozási lehetőségekkel, frissítővel várják a fóliáztatni vágyókat, hogy amennyiben a fóliázást helyben megvárnák vagy még a fóliázás teljes elvégzése előtt érkeznének vissza autójukért, kényelmesen tölthessék el az időt.

A kényelmes várakozási lehetőségek mellet különleges termékekből is választhatnak a SelectPro műhelyeket felkereső ügyfelek. A LLumar fóliák elit kategóriáját a Stratos autóüveg fólia sorozat képviseli, mely kizárólag SelectPro műhelyekben érhető el. A Stratos fóliák fémmentes, Hybrid-matrix, nano-kerámia technológiájú termékek, melyek a normál kerámia fóliákhoz képest fejlettebb és több rétegből épülnek fel a maximális hőkintartás elérésének érdekében, valamint akár 97% szelektív infravörös visszaveréssel rendelkeznek, így hatékony védelmet nyújtanak a nap tűző sugarai ellen. Természetesen a Stratos sorozat is rendelkezik a közlekedési felügyelet engedélyével, melyről a SelectPro kivitelezők plasztikkártyás műbizonylatot állítanak ki.