Plasti Dip

A Plasti Dip egy olyan innovatív bevonat, mely véd, gumíroz, lezár, nedvességgel szemben megóv (impregnál) valamint csúszásmentessé tesz. Ez egy ecsettel, mártással vagy szórással felvihető multifunkciós folyékony gumibevonat, mely egy időjárás- és UV-álló, vízálló szilikonmentes bevonatot képez. A száradás után rugalmas és szagtalan, mosásálló (így könnyen tisztítható), valamint maradéktalanul eltávolítható. Szélsőséges körülmények között is tartósan rugalmas marad, nem rideg vagy törékeny és kiemelkedően jó szakítószilárdságú.

Ez egy egyszerű és olcsó megoldás, hogy egyedivé varázsolja Autóját, felnijeit amellett, hogy a bevonat megóvja az állapotát is. A fújható fólia nem csak divatos színt ad, hanem véd a karcolásoktól és a káros behatású anyagoktól (pl. téli sólé, sár, fékpor, stb.). Előnye a festésével szemben, hogy eltávolítható, javítható és gyorsan újra elkészíthető a fóliázás.

Alap színek az színtelen átlátszó, fehér, szürke és fekete, élénk színek a sárga, piros, narancs, zöld, kék, lila és rózsaszín, valamint natúr színek mint a terep-zöld és a homok-barna. Emellett elérhető még arany, ezüst és antracit, mindez matt, fényes, metál vagy gyöngyház hatású felülettel.